Предлагам изпълнение на православни икони, както и изпълнение на такива по специални изисквания за мотив, размери, рамки и атрибуция (надписи).


В случай, че иконата, която търсите е извън изложените в моя сайт, може да ми пишете или да се свържете с мен.


Предлагам различни възможности:


– Изработка на икони с индивидуални размери
– Посребряване на иконите
– Позлата с 24-каратово злато 
– Полагане на специална състаряваща патина за придаване на автентичност и историческа стойност.


Моля да имате предвид, че индивидуалните поръчки се извършват след допълнително договаряне, като индивидуалните поръчки са на по-висока цена и следва да бъде съгласуван срок за изпълнение на поръчката.

За иконите:

1. Всяка една ръчно рисувана икона се изработва по класическа технология, следваща известен образец от православните църкви и музеи от различни православни страни.

2. Цялостната изработка на една икона отнема известно технологично време, което включва няколко етапа: подготвяне на дъската, грундиране и изсъхване, шлайфане, полагане на основните линии за рисуване, изографисване с висококачествени бои, лепене на златен варак, лакиране.

3. Ако търсите определена икона, нека да не бъде в последния момент. Отделете си достатъчно време, за да разгледате и да поръчате най-подходящата. Ако все пак сте избрали икона в последния момент, ние се надяваме бързо да реагираме, за да удовлетворим Вашите желания.

4. Цената на всяка икона зависи от размера, но най-вече от начина и сложността на изработка. Под всяка една икона ще намерите информация за нейната изработка.


Ние се стремим да поддържаме максимално изгодни и достъпни цени.


Благодарим Ви, че избрахте IKONIBG.COM.


Моля, не се колебайте да се свържете с мен при нужда от допълнителна информация: Телефон за контакти – 0899 77 00 13

Main Menu